
Hovězí maso - Jak si vybrat správné hovězí
V jakosti hovězího masa existují značné rozdíly. Při výběru jsou důležitými faktory barva, struktura svalových vláken a rozdělení tuku - za nejchutnější se považuje jemně mramorované maso, tedy přerostlé tenkými bílými žilkami tuku probíhajícími mezi svalovými vlákny. Značný význam má i věk zvířete. Maso mladých býků, které se porážejí ve věku mezi 14. a 22. měsícem, má světle červenou barvu, je hubené, mírně přerostlé a středně až silně vláknité. Jalovice jdou obvykle na porážku mezi 15. a 30. měsícem života, jejich maso je výrazně červené, mramorované, křehké a šťavnaté.
Prodej hovězí maso
Více na naších stránkách, viz link: prodej hovězí maso

Půjčovna dodávek Praha - Proč si půjčit u nás?
Dálniční známky CZ, A na všech dodávkách
Rychlý a jednoduchý proces pronájmu
Postačuje řidičský průkaz typu B
Nízká záloha 100 eur
Možnost využívat vozidla v rámci zemí EU, po dohodě i mimo EU
Nonstop asistence a náhradní vozidlo
Kompletní pravidelný servis a údržba
Jsme tu pro vás 24/